Mă angajez

în echipa RomVega

ACUM

Vrei să te sunăm

Îți oferim toate detaliile de care ai nevoie dacă cele de mai jos nu sunt suficiente:

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Suntem gata să te primim în familia RomVega

Iti oferim posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes. Alaturi de noi vei cunoaste un numar mare si dinamic de provocari profesionale care te vor motiva sa-ti atingi potentialul. Vei avea ocazia sa intri in contact cu mediul dinamic al afacerilor si vei lucra cu o echipa de profesionisti gata sa te invete.

CE FACEM

Corina MARINESCU

Colega ta

Carierea este importanta pentru tine? De sa lucrezi cu noi?

Salut! Numele meu este Corina si sunt colega ta de la HR. Sunt aici sa iti explic de ce familia RomVega este potrivita pentru obiectivele tale. Ei bine, suntem in continua dezvoltare si cautam sa te primim in echipa noastra pentru ca esti profesionist si dornic sa lucrezi intr-un cadru adecvat. Punem accent pe incredere, atat intre membrii echipei cat si in relatia cu partenerii nostri, de aceea, cautam colegi noi care sa contribuie la dezvoltarea familiei noastre! Dacă vrei să ni te alături te rugam sa completezi CV-ul tau si sa ni-l trimiti pe e-mail la adresa office@rvtrans.ro.

Ce posturi avem disponibile momentan?

Mai jos gasesti lista actualizata cu posturile disponibile momentan. Daca nu te reprezinta niciunul, nu-ti face griji, noi suntem in proces continuu de expansiune si vom identifica oportunitati si pentru tine.

Mail-ul cu CV-ul tau trebuie sa contina urmatoarele raspunsuri la intrebari!

Nu trebuie sa ne spui chiar totul de cand te-ai nascut si pana in prezent. Alege sa fii concis si convingator pentru a demonstra ca esti persoana potrivita pentru job.

Raspunsurile generice nu ne vor convinge asa ca trebuie sa pui accent pe felul in care crezi ca experienta ta va ajuta compania noastra sa se dezvolte.

In familia RomVega avem nevoie de oameni pasionati de jobul lor de aceea trebuie sa ne convingi ca tu esti perfect pentru ceea ce presupune postul vacant.

Intrebarea cu care se confrunta orice angajat la un interviu este DE CE SA TE ALEGEM PE TINE SI NU PE ALTUL asa ca trebuie sa ai un raspuns.

Cand raspunzi la această intrebare, gandeste-te la calitate, nu la cantitate. Trebuie sa ne asiguram ca ceea ce te defineste pe tine este ceea ce cautam noi.

” Sunt perfect!” nu va avea rezultatul dorit. Raspunde echilibrat gandindu-te la ceva cu care te lupti, dar la care lucrezi pentru a-l imbunatati. Reusim impreuna.

Decizia noastra privind angajarea ta se bazeaza foarte mult pe obtinerea unor rezultate bune in pozitiile detinute in trecut, asa ca raspunde cu mult curaj.

Ne intereseaza si motivul pentru care iti parasesti actualul loc de munca pentru a condida la un post disponibil la noi. Vrem sa stim si parerea fostului tau angajator.

In cazul in care ai mai lucrat in alta parte ne-ar interesa, in cateva cuvinte, modul in care te-ar descrie fosti tai colegi sau colaboratorii. Ce zici, ne ajuti putin?

Suntem siguri ca la un moment-dat vei vrea mai mult, poate chiar la noi in echipa dar ne intereseaza modul in care vei raspunde la aceasta intrebare.

Opiniile clienților

Încrederea clienților noștri se reflectă în gradul de mulțumire:

Compania din care fac parte comercializează policarbonat și apelăm frecvent la serviciile RomVega Trans pentru a transporta volumele mari de policarbonat de la furnizori în România. Recomand promptitudinea și sunt sigură de succesul companiei noastre alături de ei.

Maria STOENESCU

Lucrăm în industria ce oferă servicii principalului nostru producător de autoturisme și suntem ferm convinși că nu ne-am fi descurcat fără profesionalismul și buna colaborare cu RomVega Trans care ne-au oferit inclusiv consultanță în gestionarea transporturilor critice.

Popescu LIVIU

Calitatea, curățenia și grija cu care RomVega Trans ne transportă produsele medicale cu care lucrează compania noastră ne-au permis să fim apreciați chiar și în pandemie pentru gradul ridicat al serviciilor furnizate.

Marius STOENESCU

Vrei să afli mai multe despre noi?

Ne poți apela telefonic pentru a afla mai multe detalii

  • 0248.210.807
  • 0248.280.350
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

(We do not share your data with anybody, and only use it for its intended purpose)