Serviciile oferite de noi

Suntem mai mult decât partenerii dumneavoastră

Experiența ne-a învățat să ne tratăm portofoliul de clienți exact așa cum ne tratăm familia și colegii de aceea parteneriatele noastre au succes.

Datorită dovezilor de respect oferite clienții noștri și mulțumită profesionalismului echipei noastre, am câștigat parteneriate puternice, bazate pe încredere și respect reciproc. Prioritatea noastră o reprezintă siguranța livrării bunurilor la destinație și vă asigurăm că fiecare transport va avea parte de un tratament serios și responsabil din partea echipei noastre.

Îți spunem mai multe ACUM

Te sunăm imediat dacă ne lași câteva detalii

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

RomVega vă oferă servicii de transport dedicat/complet, în sistem grupaj sau pe bază de contract ori comandă. Pentru realizarea transporturilor vă punem la dispoziție o flotă de camioane noi, utilate complet și cu un grad ridicat de siguranță.

Vreau mai mult

TRANSPORT ADR

Realizam, pentru dumneavoastră, servicii de transport tip ADR cu remorca, semiremorca cu prelata, cu temperatura controlata, cu cisterne, cu tankcontainere si silozuri.

VREAU MAI MULT

Sunt situații în care compania dumneavoastră are nevoie să depoziteze materiale speciale în condiții cât mai optime. RomVega vine în sprijinul dumneavoastră cu servicii de înaltă calificare oferind mărfurilor depozitate cele mai bune condiții.

MAI MULT

Vrei să afli mai multe despre noi?

Ne poți apela telefonic pentru a afla mai multe detalii

  • 0248.210.807
  • 0248.280.350

Opiniile clienților

Încrederea clienților noștri se reflectă în gradul de mulțumire:

Compania din care fac parte comercializează policarbonat și apelăm frecvent la serviciile RomVega Trans pentru a transporta volumele mari de policarbonat de la furnizori în România. Recomand promptitudinea și sunt sigură de succesul companiei noastre alături de ei.

Maria STOENESCU

Lucrăm în industria ce oferă servicii principalului nostru producător de autoturisme și suntem ferm convinși că nu ne-am fi descurcat fără profesionalismul și buna colaborare cu RomVega Trans care ne-au oferit inclusiv consultanță în gestionarea transporturilor critice.

Popescu LIVIU

Calitatea, curățenia și grija cu care RomVega Trans ne transportă produsele medicale cu care lucrează compania noastră ne-au permis să fim apreciați chiar și în pandemie pentru gradul ridicat al serviciilor furnizate.

Marius STOENESCU
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

(We do not share your data with anybody, and only use it for its intended purpose)