Hai să colabărăm

Așteptăm mesajul tău

Stim ca timpul tau este pretios de aceea, pentru a ne putea face o imagine cat mai detaliata a transportului pe care doresti sa-l realizam pentru tine, completeaza formularul de mai jos si noi te contactam imediat. Totusi, daca ai timp si vrei sa te convingi de flota noastra de camioane, te asteptam la dresa din strada Cetului nr.44, comuna Bradu, județul Argeș, Romania, cod poștal:117140.

Sună acum

0248.280.350
LUNI-VINERI (08:00 – 18:00)

Trimite un mail la

contact@rvtrans.ro
24/7/365

office@rvtrans.ro

Contact

Doresc procesarea datelor mele *
Mulțumim pentru mesajul tău. A fost transmis.
Am întâmpinat o eroare în trimiterea mesajului. Te rugăm să încerci din nou sau să ne suni la numărul de mai sus.

Opiniile clienților

Încrederea clienților noștri se reflectă în gradul de mulțumire:

Compania din care fac parte comercializează policarbonat și apelăm frecvent la serviciile RomVega Trans pentru a transporta volumele mari de policarbonat de la furnizori în România. Recomand promptitudinea și sunt sigură de succesul companiei noastre alături de ei.

Maria STOENESCU

Lucrăm în industria ce oferă servicii principalului nostru producător de autoturisme și suntem ferm convinși că nu ne-am fi descurcat fără profesionalismul și buna colaborare cu RomVega Trans care ne-au oferit inclusiv consultanță în gestionarea transporturilor critice.

Popescu LIVIU

Calitatea, curățenia și grija cu care RomVega Trans ne transportă produsele medicale cu care lucrează compania noastră ne-au permis să fim apreciați chiar și în pandemie pentru gradul ridicat al serviciilor furnizate.

Marius STOENESCU
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

(We do not share your data with anybody, and only use it for its intended purpose)