Transport rutier

RomVega

mai mult

De ce noi?

Experiența ne-a învățat să oferim tot ce avem mai bun clienților noștri și, astfel, parteneriatele vor fi sigure.

Astfel, integritatea transportului și timpii de livrare vor domontra că serviciile și calitatea produselor dumneavoastră sunt excepționale, sens în care un avantaj deosebit în colaborarea cu noi este reprezentat de faptul că vă oferim asigurarea CMR de până la 100.000 EUR, absolut toate marfurile fiind asigurate. De asemenea, vă punem la dispoziție o flotă de autocamioane SCANIA EURO 5 și EURO 6, având capacități de peste 24 tone, cu volumul cuprins între 35 mc și 100 mc.

Concret, pentru că ne dorim să venim în spriinul dumneavoastră, oricare ar fi mărfurile transportate, vă punem la dispoziție peste 70 de camioane, de mare tonaj, semiremorci cu prelată, SL, cisterne, tank-containere, silozuri, semiremorci sticlă.

Echipa noastră

Echipa de succes

Suntem o casă de expediție și transport care vă confirmă, cu fiecare ocazie.

Profesionalismul nostru se traduce în reacții ultra rapide, eficiență, siguranță, flotă de încredere, șoferi pasionați, colaborări de lungă durată, costuri mici de transport și servicii de logistică așa cum impune secolul vitezei și eficienței. Principalele rute pe care ne desfășurăm activitatea sunt țările din cadrul Uniunii Europene precum și mare parte din țările din afara UE (UK, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo etc.).

Pe ce punem accent

atunci când vă asigurăm că produsele dumnevoastră sunt în siguranță

Întrebări frecvente legate de transportul rutier

Pentru a realiza oferta de preț avem nevoie să înțelegem ce anume doriți să transportați, unde și când Pentru asta avem și formularul de mai jos. Doriți să-l completați?

Vom prioritiza transportul dumneavoastră fără a face rabat de la siguranța și capacitatea de concentrare a șoerilor nostri. Ne dorim, totuși, să vă conducem marfa în siguranță.

Este imposibil. Avem experientă in transport și, de la incărcare pâna la descărcare, puteți să stați în contact cu unul din colegii noștri. De asemenea, vă putem pune la dispoziție numarul de telefon al conducătorului auto.

O rețea de distribuție se referă la un lanț de aprovizionare ca la un grup interconectat de instalații de depozitare și sisteme de transport, care primesc stocuri de mărfuri și le livrează ulterior clienților.

Nu vă îngrijorați, este un simplu document. De obicei, autorizația vamală este acordată unui agent de transport pentru a demonstra că toate taxele vamale aplicabile au fost plătite și expedierea a fost aprobată.

Opiniile clienților

Încrederea clienților noștri se reflectă în gradul de mulțumire:

Compania din care fac parte comercializează policarbonat și apelăm frecvent la serviciile RomVega Trading pentru a transporta volumele mari de policarbonat de la furnizori în România. Recomand promptitudinea și sunt sigură de succesul companiei noastre alături de ei.

Maria STOENESCU

Lucrăm în industria ce oferă servicii principalului nostru producător de autoturisme și suntem ferm convinși că nu ne-am fi descurcat fără profesionalismul și buna colaborare cu RomVega Trading care ne-au oferit inclusiv consultanță în gestionarea transporturilor critice.

Popescu LIVIU

Calitatea, curățenia și grija cu care RomVega Trading ne transportă produsele medicale cu care lucrează compania noastră ne-au permis să fim apreciați chiar și în pandemie pentru gradul ridicat al serviciilor furnizate.

Marius STOENESCU

Vrei să afli mai multe despre noi?

Ne poți apela telefonic pentru a afla mai multe detalii

  • 0248.210.807
  • 0248.280.350
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

(We do not share your data with anybody, and only use it for its intended purpose)